Columbus Blue Jackets on solminut kaksivuotisen NHL-tulokassopimuksen hyökkääjä Dmitri Voronkovin, 22, kanssa.

192-senttinen venäläishyökkääjä pelasi vahvan kauden KHL:ssä. Mies nakutti Ak Bars Kazanin paidassa 54 runkosarjapelissä 18+13=31 tehopistettä. Pudotuspelien saldo oli 24 ottelua tehoin 8+4=12.

– Dmitri on iso ja vahva hyökkääjä, joka voi pelata keskellä tai laidassa ja jolla on allaan mahtava kausi KHL:ssä. Hän on taitava pelaaja, joka osoitti olevansa maalintekijä samalla, kun hän pelaa fyysistä kahden suunnan peliä. Uskomme, että hänellä on mahtava potentiaali kehittyä Blue Jacketsissa, GM Jarmo Kekäläinen iloitsi seuran tiedotteessa.

Voronkov varattiin NHL:ään 4. kierroksella kesällä 2019. Hyökkääjä edusti Venäjää viime vuoden olympialaisissa ja oli maansa suurimpia tähtiä myös vuonna 2020 pelatuissa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.