Washington Capitals on solminut kolmen vuoden NHL-tulokassopimuksen kohutuimpiin venäläislupauksiin kuuluvan Ivan Miroshnitshenkon, 19, kanssa.

Hyökkääjästä povattiin vielä aiemmin viime vuoden NHL-varaustilaisuuden yhtä kärkinimeä, mutta miehen juuri draftin alla saama syöpädiagnoosi pelästytti tiettävästi osan seuroista. Capitals varasi 185-senttisen venäläisen lopulta 1. kierroksen 20. vuorolla.

Miroshnitshenkoa kuvaillaan kykyjenetsijäraporteissa pelaajaksi, joka on eliittitason luistelija ja jolla on käsittämätön laukaus. Myös nuorukaisen kovaa taklauspelaamista on ylistetty.

Laitahyökkääjälupaus pelasi päättyneellä kaudella Avangard Omskin KHL-joukkueessa 23 ottelua tehoin 3+1. Vastuuta tuli lisäksi seuran farmi- sekä juniorijoukkueessa. Miroshnitshenkon uskotaan pelaavan tulevalla kaudella isossa roolissa Capitalsin AHL-joukkue Hershey Bearsissa.