Calgary Flamesin kausi oli odotuksiin nähden pahemman luokan pannukakku nimekkään joukkueen jäätyä pudotuspelien ulkopuolelle.

Seurajohto aloittikin likapyykin pesemisen antamalla potkut GM Brad Trelivingille. Nyt myös päävalmentajaosastolle saattaa olla odotettavissa muutoksia. NHL-toimittaja Evan Renaertsin mukaan joukkueen pelaajat haluavat mestarivalmentaja Darryl Sutterin ulos seurasta samalla ovenavauksella Trelivingin kanssa.

– Flames lähtee todennäköisesti eri suuntaan ja ostaa Sutterin ulos sopimuksestaan, vaikka sitä on jäljellä kaksi vuotta neljän miljoonan dollarin vuosipalkalla. Pelaajat ovat tuoneet kauden päätöshaastatteluissa ilmi huolensa tilanteesta. Vaikea nähdä Flamesin ostavan Sutteria ulos sopimuksestaan, mutta heillä ei ehkä ole muuta vaihtoehtoa, toimittaja paljastaa.

Tiukkaa kuria pitävän ja säntillisesti puolustavan pelitavan nimeen vannovan Sutterin kerrottiin riitautuneen kauden aikana pahasti useiden tähtipelaajien kanssa. Näihin lukeutuivat mm. viime kesän tähtihankinnat Nazem Kadri ja Jonathan Huberdeau.