New York Rangersin organisaatiossa pelaava hyökkääjä Lauri Pajuniemi, 23, on palaamassa Euroopan kaukaloihin ensi kaudeksi.

Ruotsalaissivusto Expressen uutisoi SHL-seura Malmö Redhawksin tehneen Pajuniemen kanssa suullisen sopimuksen ensi kaudesta. Sopimusta ei voi tehdä vielä viralliseksi, sillä Rangersin AHL-seura Hartford Wolf Pack pelaa yhä pudotuspelejä.

Pajuniemi on tehnyt tällä kaudella AHL:ssä 68 ottelussa 19 maalia ja 38 tehopistettä. TPS-kasvatti on pelannut kahden Pohjois-Amerikassa vietetyn kauden aikana muutamaa NHL:n harjoitusottelua lukuun ottamatta vain farmin puolella.

Pajuniemi teki ennen Rangersiin siirtymistä tehokasta jälkeä TPS:n paidassa. 182-senttinen hyökkääjä tykitti kaudella 2019-20 komeat 26 maalia ja sitä seuranneella kaudella 22 maalia. Pajuniemi valittiin viimeisellä TPS-kaudellaan Leijoniin.