NHL-seura Winnipeg Jetsin sopimuspelaaja Brad Lambert pelaa loistavaa kevätkautta Kanadan junioriliiga WHL:ssä.

19-vuotias suomalaishyökkääjä on esiintynyt pudotuspeleissä lähes kolme pistettä per peli -tahdilla, kun kuuden ottelun jälkeen kasassa on komeat 16 (2+14) tehopistettä. Lambertin huikein ottelu osui alkuviikkoon, jolloin hyökkääjä saalisti yhdessä ottelussa peräti kuusi tehopistettä.

Lambert on tällä hetkellä WHL:n pudotuspelien pistepörssissä neljäntenä. Kärkipaikkaa pitää NHL-superlupaus Connor Bedard, joka saalisti pudotuspeleissä 20 tehopistettä. Bedardin osalta kausi on kuitenkin ohi, sillä hänen edustamansa Regina Pats putosi jatkosta.

Lambertin kausi jatkuu puolestaan seuraavallakin pudotuspelikierroksella, sillä hänen edustamansa Seattle Thunderbirds kukisti Prince George Cougarsin suoraan neljässä ottelussa voitoin 4-0.

The WHL

@TheWHL
🎥#WHLPlayoffs Highlights - April 18, 2023

🏒@SeattleTBirds (8) at @PGCougars (1)

Brad Lambert's six-point night highlights a T-Birds' Game Three win.

STATS 📰 | bit.ly/40fmsYd

@NutrienLTD | #FeedingtheFuture