Hallitseva NHL-mestari Colorado Avalanche on saamassa tärkeitä pelaajia sairastuvalta takaisin kokoonpanoonsa pudotuspelien alkaessa.

Joukkkueen päävalmentaja Jared Bednar paljasti tiistaina Altitude Sports Radiolle, että ainakin tähtipuolustaja Cale Makar sekä Josh Manson ovat palaamassa kaukaloihin pikaisesti tosipelien alkaessa.

– Hän (Makar) voi paremmin ja suunnittelee paluuta. Emme halua kiirehtiä, sillä haluamme hänen tuntevan olonsa hyväksi pudotuspeleissä. Emme ole huolestuneita siitä, ettei hän pelaisi pudotuspeleissä, Bednar kertoo.

Makar on ollut sivussa neljä viimeistä ottelua, eikä supertähden Bednarin puheiden perusteella odoteta pelaavan vielä runkosarjan kolmessa päätösottelussa.

Myös maaliskuun alusta saakka viimeisimmän vammansa vuoksi huilannut puolustaja Manson on lähellä pelikuntoa.

– Haluaisin antaa hänelle 1-2 ottelua ennen pudotuspelejä. En tiedä tapahtuuko se, mutta olen luottavainen siitä, että hän palaa ensimmäiseen tai toiseen pudotuspeliotteluun, Bednar paljastaa.

Kärkihyökkääjistä Artturi Lehkosen sekä koko kauden sivussa olleen kapteeni Gabriel Landeskogin paluuaikatauluista Bednar ei vielä maininnut mitään.