HIFK:n hyökkääjä Roni Hirvosen kausi jatkuu vielä Liigan pronssiottelun jälkeenkin.

Toimittaja Nick Richard kertoo Twitterissä, että 21-vuotias suomalaissentteri on liittymässä loppukaudeksi AHL-seura Toronto Marliesin vahvuuteen.

Toimittaja arvioi Hirvosen olevan Pohjois-Amerikassa 7-10 päivän kuluttua, mutta tämä arvio ei pidä todennäköisesti paikkaansa, koska hän ei ollut tietoinen siitä, että Liigassa pelataan myös pronssiottelu, jonka pelipäivä on 20. huhtikuuta.

Hirvonen on NHL-seura Toronto Maple Leafsin sopimuspelaaja, mutta hyökkääjä on pelannut tämän kauden lainalla HIFK:ssa, jossa runkosarjassa syntyi 57 ottelussa 28 (15+13) tehopistettä. Pudotuspeleissä 11 ottelussa on syntynyt neljä (2+2) tehopistettä.

Nick Richard

@_NickRichard
#LeafsForever prospect Roni Hirvonen had his Liiga season come to an end today as HIFK was defeated 2-1 by Tappara in game five of their semifinal playoff series.

Expect Hirvonen to join the Marlies in the next 7-10 days.