Vaasan Sport on vahvistanut maalivahtiosastoaan pelaajalla, jolla oli vielä kaudella 2018-19 sopimus Nashville Predatorsin kanssa.

Vaasalaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on päässyt yksivuotiseen sopimukseen Miroslav Svobodan kanssa. Tshekkimaalivahti edusti menneellä kaudella HC Plzeňia.

– Miroslav on kookas maalivahti, jolla on sopivasti kokemusta ja hyvät pelitaidot maalivahtina, mutta myös potentiaalia kehittyä pelaajana eteenpäin urallaan. Miroslav on pelannut useamman vuoden hyvällä tasolla Tsekin pääsarjassa ja olemme seuranneet hänen otteitaan tarkasti kuluvan kauden aikana. Olemme tyytyväisiä, että saimme Miroslavin vahvistamaan maalivahti kaksikkoamme tulevalle kaudelle, kommentoi Sportin maalivahtivalmentaja Arttu Lipsanen seuran tiedotteessa.

Svoboda pelasi myös Pohjois-Amerikassa kaudella 2018-19, mutta tuolloin hän ei saanut näytönpaikkaa NHL:ssä, eikä edes AHL:ssä. Lopulta maalivahti pelasi 14 ottelua ECHL-seura Atlanta Gladiatorsin riveissä ennen kuin hänen sopimuksensa purettiin.

Vaasan Sport

@VaasanSport
Vaasan Sport vahvistaa maalivahtiosastoaan tšekkiläisvahti Miroslav Svobodalla.
🦅❤️
📖 Lue lisää: vaasansport.fi

#VaasanSport #Liiga #Vaasa #Vasa