Teemu Selänne on lähettänyt Twitterin kautta voimia hyvälle ystävälleen Antti Törmäselle, jolta on löytynyt uusi syöpäkasvain.

Sveitsiläisen EHC Biel-Biennen päävalmentaja sairastui syöpään ensimmäisen kerran vuonna 2020, mutta parani tästä ja palasi sittemmin. takaisin penkin taakse. Maaliskuussa rutiinitarkistuksessa löytyi kuitenkin uusi syöpäkasvain.

Asian tultua myöhemmin julkisuuteen Törmänen on saanut paljon tukea muun muassa seuran kannattajilta. Myös Selänne on tukenut ystäväänsä.

– Kaunista. Polvenkorkuisesta tämän jäbän, yhden parhaan ystäväni kanssa kasvanut, varttunut, pelannut ja taistellut ja voin sanoa että tämä jäbä menee läpi vaikka harmaan kiven. Taistelu jatkukoon, zemiä ”Stögö, Selänne kirjoitti Twitterissä videon yhteydessä, jossa fanit lauloivat Törmäsen nimeä.

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne
Kaunista🙏❤️ polvenkorkuisesta tämän jäbän ,yhden parhaan ystäväni kanssa kasvanut, varttunut ,pelannut ja taistellut ja voin sanoa että tämä jäbä menee läpi vaikka harmaan kiven💪 taistelu jatkukoon, zemiä ”Stögö”🙏❤️

Julius Sorjonen

@JJSorjonen
Koko halli (myös vierasfanit) lauloi tänään Antti Törmäsen nimeä. Upea ele. Kiekkokansa on mukana antamassa tukea taistelussa syöpää vastaan.

Sveitsi❤️

#NLfi