Columbus Blue Jackets on valmis luopumaan yhdessä Patrik Laineen kanssa seuraan Winnipeg Jetsistä hankitusta Jack Roslovicista, uskoo The Athleticin sisäpiiritoimittaja Aaron Portzline.

Blue Jacketsia vuosikaudet läheltä seurannut Portzline uskoo Roslovicin siirron olevan jopa todennäköistä.

– Kyllä. Se vaikuttaa hyvin realistiselta. Senttereitä alkaa olla jonoksi asti. Dimitri Voronkov saapunee Venäjältä. Sentterin varaaminen kärkivuoroilta on todennäköistä draftissa. Vapailta markkinoilta lienee tulossa vahvistuksia sentteriosastolle.

– Vaikka Blue Jackets olisi halunnut Roslovic-suhteen toimivan, uskon heidän ylittäneen rajan, jossa heidän on myönnettävä, että epätasaiset otteet ja puolustuspään heikkoudet ovat vain osa yhtälöä, Portzline lataa.

Roslovicin, 26, kaksivuotinen sopimus kattaa vielä ensi kauden. Mies tienaa pahvistaan neljä miljoonaa taalaa kaudessa.