NHL-toimittaja Thomas Drance on muistuttanut Canucks Talkissa tilaisuudesta, jonka se jätti hämmästyttävästi väliin. Kanadalaisjoukkue olisi voinut saada Vince Dunnin riveihinsä pilkkahintaan.

Tapahtumat ajoittuvat Seattle Krakenin laajennusdraftia edeltäviin aikoihin, kesään 2021. Dunn olisi ollut tarjolla kolmannen kierroksen varausvuoroa vastaan.

Tästä ehdotuksesta Canucks ei kiinnostunut, vaan käytti saman varausvuoron Jason Dickinsonin hankkimiseen Dallas Starsista. 62 ottelun ja 11 tehopisteen jälkeen 27-vuotias hyökkääjä oli yhdessä toisen kierroksen varausvuoron kanssa vain kolmosparin puolustaja Riley Stillmanin arvoinen.

St. Louis Blues menetti Dunnin laajennusdraftissa, ja umpeutuvaa sopimusta jatkettiin kahdella vuodella. Tällä kaudella 26-vuotias puolustaja on 70 ottelun jälkeen koko NHL:n pistepörssin 11. pelipaikallaan tehopistein 13+44=57.