Carolina Hurricanes ei hankkinut siirtotakarajalla tähtikaliiberin hyökkääjää loukkaantuneen Max Paciorettyn korvaajaksi, mikä aiheutti ihmetystä useissa NHL-seuraajissa.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun paljastaa nyt, ettei seurajohto tästä huolimatta suinkaan istunut sormi suussa muiden mestarisuosikkien kilpavarustellessa kokoonpanojaan. LeBrunin mukaan Hurricanes teki tarjoukset ainakin Tyler Bertuzzista, Max Domista sekä Timo Meierista.

Toimittajan mukaan Hurricanes iski San Jose Sharksin pöydälle tarjouksen, joka olisi sisältänyt kaikkiaan kuusi varausvuoroa ja pelaajaa vaihdossa lopulta New Jersey Devilsiin päätyneestä Meierista. Myös Domin siirto takaisin seuraan oli LeBrunin mukaan potentiaalinen vaihtoehto vielä perjantaina. Domi kaupattiin lopulta Dallas Starsiin. Bertuzzi sen sijaan päätyi Boston Bruinsiin.