Pittsburgh Penguins on hankkinut riveihinsä yhdysvaltalaishyökkääjä Nick Boninon San Jose Sharksista, kertoo toimittaja Elliotte Friedman Twitterissä. Kaupan yksityiskohdat eivät ole toistaiseksi tiedossa.

34-vuotias Bonino pelaa parhaillaan toista kauttaan Sharksissa. Joukkueen varakapteeninakin toimiva Bonino on viimeistellyt tämän kauden 59 otteluun tehopisteet 10+9=19. Boninon 2,05 miljoonan dollarin kausitienestit takaava sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Bonino on Penguinsille tuttu mies entuudestaan. Hän edusti seuraa myöskin kaudet 2015-17. Tuolloin Penguins voitti myöskin kaksi peräkkäistä Stanley Cupia.

Kokenut Bonino on pelannut NHL-urallaan kaikkiaan 820 runkosarjaottelua (158+195=353) sekä 105 pudotuspeliä (19+29=48). Sharksin ja Penguinsin lisäksi hän on edustanut Anaheim Ducksia, Vancouver Canucksia, Nashville Predatorsia ja Minnesota Wildia.

NHLSuomi seuraa siirtotakarajan perjantain tapahtumia reaaliajassa täällä.

Elliotte Friedman

@FriedgeHNIC
Good morning…hearing that late last night, Nick Bonino was dealt to PIT @IceSinghHNIC