NHL:n siirtotakarajalla pitkään Timo Meierin palveluksista kilpaillut Carolina Hurricanes on iskenyt silmänsä yhteen huippukautta pelaavaan hyökkääjään, väittää The Athletic.

Sivuston arvostetun sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrunin mukaan Hurricanes yrittää hankkia seuraan viime kauden siirtotakarajalla tulleen Max Domin takaisin riveihinsä Chicago Blackhawksista. Domilla on allaan melkoinen tykkikausi. Toisen polven NHL-tähti on nakutellut 60 pelissä tehot 18+31=49.

– Viime vuonna GM Don Waddell hankki Max Domin noin minuuttia ennen siirtotakarajan umpeutumista – käytännössä ilmaiseksi. Näen hänen ottavan saman kärsivällisen linjan myös perjantain siirtotakarajalla, jolloin myyjien paine kasvaa. Domi on lähteeni mukaan jälleen yksi Hurricanesin treidikohteista, LeBrun paljastaa.

Monikäyttöinen Domi olisi väkevä lisä Hurricanesin hyökkäykseen pudotuspelejä ajatellen. 27-vuotias hyökkääjä tienaa nykyisestä, yksivuotisesta sopimuksestaan kolme miljoonaa dollaria. Blackhawks on kuitenkin todennäköisesti valmis ottamaan ison osan miehen palkasta maksettavakseen siirron totettamiseksi.