Detroit Red Wings on solminut kolmivuotisen jatkosopimuksen loistokautta pelaavan puolustajan Jake Walmanin kanssa.

27-vuotias Walman on noussut tällä kaudella merkittävään rooliin Red Wingsin alakerrassa. Kiekon kanssa erinomainen yhdysvaltalainen on kirjannut 40 ottelussa tehopisteet 5+5=10. Hänen tehotilastonsa on plussalla komeasti lukemin +17.

St. Louis Bluesista punasiipien riveihin kesken viime kauden siirtynyt puolustaja tienaa ensi kaudella käynnistyvällä jatkosopimuksellaan 10,2 miljoonan dollarin kokonaistulot. Sopimus vie Red Wingsin palkkakatosta 3,4 miljoonan dollarin siivun kaudessa.

Detroit Red Wings

@DetroitRedWings
UPDATE: The Detroit #RedWings today signed defenseman Jake Walman to a three-year contract extension with an average annual value of $3.4 million.

📰 » redwn.gs/WalmanExtension