New York Rangersin ja Los Angeles Kingsin viime yön ottelussa kuohui. Lopulta Rangers nappasi matsista 5-2 voiton.

Isoin kahakka nähtiin avauserässä. Tuomarit lähtivät selvittämään videolta varsin tavanomaiselta vaikuttanutta vääntöä. Tutkinnan jälkeen Rangers-puolustaja K’Andre Miller heitettiin suihkuun sylkemisestä.

Uusinnasta näkyi, kuinka Miller räkäisi ison klimpin suoraan kohti Drew Doughtyn kasvoja. Onneksi kypärän visiiri kuitenkin suojasi Doughtya iljettävältä yllätykseltä.

Sylkäisy ei kuitenkaan Millerin mukaan ollut tahallinen.

– K’Andre Miller on keskustellut Drew Doughtyn kanssa sylkemistapauksesta tänään. Minulle on kerrottu, että hän selitti, ettei tehnyt sitä tarkoituksella, vaan se oli vahinko, ja hän on siitä harmissaan. Minulle kerrottiin, että se oli hyvähenkinen keskustelu, kertoo NHL-toimittaja Dan Rosen.

Voit katsoa videon tapauksesta alta. Sylkeminen näkyy parhaiten noin 1:35 kohdassa.