Colorado Avalanchessa NHL:n hyökkääjä Mikko Rantanen on liitänyt taalaliigauransa kovimmassa maalitahdissa. Hän on sivaltanut joukkueelleen jo 38 häkkiä vain 57 pelissä, ja aiempi maaliennätys (36) on mennyt jo rikki.

Nykytahti on lähentelee ainutlaatuista virettä. Viime kesänä Stanley Cupia juhlineen Rantasen maalimäärä on kolmanneksi eniten Coloradon ja sitä edeltäneen Quebec Nordiquesin historiassa 57 ensimmäisen ottelun otannalla.

Rantasen edellä tilastossa on ainoastaan Michael Goulet, joka viimeisteli 42 ja 41 osumaa kausina 1982-84.

Rantasen tavoin 38 maaliin on kyennyt niin ikään Goulet sekä Peter Stastny ja Joe Sakic.

StatsCentre

@StatsCentre
Lighting the lamp in his club's 4-1 downing of the Flames on Saturday night, Mikko Rantanen continues to inch closer toward a potential 50-goal season as he has now counted 38 so far in 2022-23. That ties for 3rd on this list of 57 team game totals in @Avalanche franchise history