New York Rangers ja Vancouver Canucks ovat tehneet vaihtokaupan NHL:ssä. Canucks saa treidissä venäläishyökkääjä Vitali Kravtsovin, kun taas Rangers saa vastineeksi yhdysvaltalaishyökkääjä William Lockwoodin ja 7. kierroksen varausvuoron kesän 2026 draftiin.

23-vuotias Kravtsov on ajautunut tällä kaudella Rangersissa pieneen rooliin. Hän ehti pelaamaan joukkueessa 28 ottelua tehopistein 3+3. Kravtsov oli aiemmin jättänyt Rangersin seurajohdolle siirtopyynnön.

Rangers varasi Kravtsovin ykköskierroksen 9. pelaajana kesällä 2018. Hän pelasi NHL:ssä toissakaudella uransa ensimmäiset 20 ottelua pistein 2+2. Viime kausi sujui puolestaan KHL:ssä lainalla.

24-vuotias Lockwood on Canucksin 3. kierroksen varaus (#64) kesältä 2016. Hän on pelannut tällä kaudella 13 NHL-ottelua pistein 0+1 sekä 26 AHL-ottelua Abbotsford Canucksissa tehopistein 12+6=18. NHL-urallaan Lockwood on pelannut yhteensä 28 ottelua.

Vancouver Canucks

@Canucks
GM Patrik Allvin announced today that the Vancouver Canucks have acquired F Vitali Kravtsov from the New York Rangers in exchange for F William Lockwood and a 7th round pick in the 2026 NHL entry draft.