New York Rangers on vetänyt Vitali Kravtsovin sekä Jake Leschyshynin pois pelaavasta kokoonpanostaan ”siirtoihin liittyvistä syistä”.

Peliliike enteilee siitä, että Rangersin seuraava treidi on enää hyväksyntää vaille valmiina. Kyseinen treidi saattaa olla samalla yksi koko siirtotakarajan puhutuimmista, sillä sen uskotaan tuovan Chicago Blackhawksin Patrick Kanen viimein Manhattanille.

Kanen lähtö alkaa vaikuttaa todennäköiseltä seuralegendan annettua viime aikoina useita kitkeriä lausuntoja Blackhawksin seurajohtoon liittyen. Kane myös ilmoitti jo aiemmin, että mikäli taituri aikoo suostua siirtoon toisaalle, olisi sen tapahduttava 7-10 päivää ennen 3. maaliskuuta umpeutuvaa siirtojen takarajaa.

Seuraa siirtotakarajan tapahtumia erikoissivultamme ja osallistu keskusteluun suositussa NHL-olohuoneessa.