NHL:n siirtomarkkinoilla on tällä hetkellä useita pelaajia, joiden siirron toiseen seuraan uskotaan olevan viimeistelyä vaille valmiina.

Yksi näistä on Columbus Blue Jacketsin puolustaja Vladislav Gavrikov, jonka siirto Boston Bruinsiin on tiettävästi kiinni enää siitä, saako Bruins raivattua itselleen tilaa palkkakattonsa alle. NHL-toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Carolina Hurricanes saattaa astua Bruinsin pelastajaksi, vaikkakin joukkueet saattavat hyvinkin kohdata toisensa pudotuspeleissä.

– Uskoakseni he (Hurricanes) ovat keskustelleet Bruinsin kanssa Craig Smithin hankkimisesta, koska Boston saattaisi olla hyvinkin myöntyväinen siirtoon. Carolina etsii myös syvyyspuolustajaa. Ennen Max Paciorettyn loukkaantumista asiasta käytiin neuvotteluja. Yksi huhuissa mukana ollut Carolinan lupaus on Jack Drury, Friedman paljastaa 32 Thoughts -podcastissaan.

Smith, 33, olisi Hurricanesille sopivalta kuulostava syvyyshyökkääjä kevään tosipelejä silmällä pitäen. Vähälle vastuulle Bruinsissa jäänyt 3,1 miljoonaa dollaria tästä kaudesta tienaava laitahyökkääjä on iskenyt 42 ottelussa tehot 4+6=10.