Sportsnetin toimittaja Mark Spectorin tietojen mukaan Carolina Hurricanes on neuvotellut Edmonton Oilersin kanssa Jesse Puljujärveen liittyvästä vaihtokaupasta.

Spector raportoi, että Hurricanes on tarjonnut Puljujärvestä vaihdossa hyökkääjä Ondrej Kasea.

Aivotärähdyksen takia sivussa oleva tshekkihyökkääjä on tällä hetkellä pitkäaikaisesti loukkaantuneiden pelaajien listalla (LTIR), joten hänen 1,5 miljoonan dollarin palkkansa ei veisi tilaa varsinaisesta palkkakatosta. Kontaktin estävä pelipaita päällä harjoitteleva Kase on tehnyt hiljalleen paluuta tositoimiin.

Spectorin mukaan Hurricanes asetti tarjouksensa kylkeen yhden merkittävän ehdon: Puljujärven pitäisi läpäistä NHL:n siirtolista ennen vaihtokaupan tekoa. Tämän avulla Hurricanes voisi lähettää 24-vuotiaan suomalaisen tarvittaessa AHL:n puolelle.

Puljujärven vaihtoarvo on tällä hetkellä alempana kuin koskaan. Tehot kadottanut Oilers-hyökkääjä on ylimitoitetun kolmen miljoonan dollarin palkkansa takia suuri rasite palkkakaton ylärajaa vastaan kamppailevalle Oilersille.