Tunnettu pelaaja-agentti Allan Walsh käynnisti perjantaina melkoisen kohun kommenteillaan Calgary Flamesin päävalmentajaa Darryll Sutteria kohtaan.

– Hulluuden määritelmä on tehdä samaa asiaa uudestaan ja uudestaan odottaen eri lopputulosta. Myös negatiivisuus imee kaiken ilon pelaajista, Walsh täräytti perjantaiaamuna Calgaryn suuntaan.

Lausuntoon lisämaustetta antaa erityisesti se, että Walsh on Flamesin tähtihyökkääjän Jonathan Huberdeau’n agentti. Viime kesänä Floridasta suurin odotuksin hankittu kanadalainen on ollut tällä kaudella yksi koko NHL:n suurimpia floppeja.

Huberdeau joutui astumaan perjantai-iltana median eteen selittelemään edustajansa kärkästä heittoa.

– Heräsin tänään aamulla ja näin sen tviitin. Se ei tullut minulta. Hän on agenttini, mutta se (viesti) on häneltä. Se ei vastaa minun tai joukkuetovereideni näkemystä. Me rakastamme täällä toisiamme. Meillä on hauskaa, Huberdeau kommentoi Sportsnetin Eric Francisille.

Flames-tähden mukaan Walshin ei olisi koskaan pitänyt lähettää kyseistä purkausta.

– En muuten olisi nyt tässä selittämässä tästä asiasta teille. Olisin kotonani, Huberdeau naurahti lehdistölle.

Viime kaudella 115 tehopistettä Panthersissa mättänyt Huberdeau on tehnyt tällä kaudella 52 ottelussa vaatimattomat 10 maalia ja 36 tehopistettä. Huberdeau allekirjoitti viime kesänä vaihtokaupan jälkeen kahdeksanvuotisen ja 84 miljoonan dollarin arvoisen megasopimuksen Flamesin kanssa.

Allan Walsh

@walsha
The definition of insanity is doing the same thing over and over again expecting a different result. Also, negativity sucks the joy right out of players. cc: @NHLFlames