James van Riemsdykin seitsemän miljoonan dollarin palkka voi olla ylimitoitettu, mutta 34-vuotiaan yhdysvaltalaisen palveluksille löytyy yhä kysyntää. Elliotte Friedman uskoo tietävänsä, mitkä joukkueet konkarilaiturin perässä ovat.

Friedmanin mukaan kiinnostuneilta vaikuttavat Dallas Stars, Minnesota Wild, Vegas Golden Knights ja Winnipeg Jets. Philadelphia Flyersin halukkuudesta pitää osa palkanmaksuvastuusta itsellään ei ole varmaa tietoa, mutta umpeutuvan sopimuksen ollessa kyseessä se tuskin on häntäpään joukkueelle ongelma.

Van Riemsdyk esiintyi jo tulokaskaudellaan Stanley Cup -finaaleissa, mutta sitä lähemmäs himoittua pokaalia voimahyökkääjä ei ole yli 900 NHL-ottelun urallaan päässyt. Iästään huolimatta hän on vielä hyvässä vedossa. Tällä kaudella 35 pelissä tehopisteitä on syntynyt lukemin 9+13=22.