Vancouver Canucksin maalivahtiosastolla tapahtuu liikehdintää. Spencer Martin on passitettu siirtolistalle, mikä enteilee Thatcher Demkon paluuta pelikuntoon.

Demkon pystyessä loukkaantumisen jälkeen edes siedettävään torjuntatyöskentelyyn edessä uskotaan olevan treidi. Mikäli Martin kelpaa jollekin joukkueelle, tai kiekkojen pysäyttämiseen 87,1 prosentin varmuudella on kyllästytty, jäljelle jää kaksi vaihtoehtoa.

Canucks voi joko hankkia Demko-siirron yhteydessä Collin Delian aisapariksi treidikumppanin kakkoskassarin tai nostaa farmista NHL-kokoonpanoon Arturs Silovsin. 21-vuotias latvialainen on toistaiseksi päässyt kirkkaisiin valoihin vain luukkuvahtina.

Silovs on torjunut AHL:n Abbotsford Canucksissa 35 kamppailussa torjuntaprosentilla 90,6. Viime vuoden MM-kisoissa vakuuttanut veskari varattiin vuonna 2019 kuudennella kierroksella.