Venäläishyökkääjä Vitali Kravtsov on antanut siirtopyynnön New York Rangersin seurajohdolle, kertoo Sportsnet New York -lehti (SNY).

KHL:stä täksi kaudeksi NHL:ään palannut 23-vuotias Kravtsov on juuttunut pieneen rooliin Rangersissa. Nuorukaisen tilannetta ei ainakaan helpottanut se, kun Rangers vahvisti viime viikolla joukkuettaan venäläistähti Vladimir Tarasenkolla.

Kravtsov pelasi Tarasenkon saapumisen jälkeen yhden ottelun kakkosketjussa, mutta joutui heti seuraavassa pelissä katsomon puolelle. Rangersin päävalmentaja Gerard Gallant sanoi ottelun jälkeen suoraan, ettei venäläishyökkääjä tehnyt tarpeeksi.

Rangersiin kesän 2018 varaustilaisuudessa ensimmäisen kierroksen 8. pelaajana valittu Kravtsov on tehnyt tällä sesongilla 28 ottelussa tehopisteet 3+3=6.

NHL:n vaihtokauppojen takarajapäivä on 3. maaliskuuta. Rangersin GM Chris Drury ei kuitenkaan ole pakotettu kauppaamaan Kravtsovia siihen mennessä.