New York Rangers kohtasi lauantain NHL-kierroksella Carolina Hurricanesin. Kokoonpanosta puuttui Vitali Kravtsov.

Loukkaantumisesta ei ollut kyse, vaan Kravtsov ei yksinkertaisesti mahtunut mukaan. Elliotte Friedman onkin kertonut Sportsnetin tv-lähetyksessä uskovansa, että venäläishyökkääjän treidistä ollaan valmiita neuvottelemaan.

Kravtsoville treidihuhut ovat lievästi sanottuna tuttua kauraa. 23-vuotias laituri on pitänyt epätodennäköisenä saada kunnon mahdollisuutta Rangers-paidassa suurimman huomion kohdistuessa Kaapo Kakkoon ja Alexis Lafreniereen.

Vuoden 2018 NHL-draftin yhdeksäs varaus oli viime kesään päättyneestä tulokassopimuksestaan jokaisena kautena KHL:ssä lainalla. Tämä kausi on ollut Kravtsovin ensimmäinen kokoaikaisesti NHL:ssä. 28 ottelussa tehopisteitä on kertynyt lukemin 3+3=6.