Detroit Red Wings on viime kesän kovista satsauksistaan huolimatta jälleen mahdollisesti yksi siirtotakarajan myyjistä. TSN:n Darren Dregerin mukaan harkinnassa on Tyler Bertuzzin treidaaminen.

Kanadalaismedian Insider Trading -ohjelmaosiossa Dreger kertoi, että Bertuzzia koskevia treidiuteluja kuunnellaan. Jatkosopimuskaan ei ole vielä mahdoton vaihtoehto.

Bertuzzin 4,75 miljoonan dollarin sopimus umpeutuu tähän kauteen. Loukkaantumisen vuoksi 31 ottelua tällä kaudella väliin jättänyt 27-vuotias kanadalainen on pelannut toistaiseksi vain 19 peliä vaatimattomin tehopistein 2+4=6. Viime kaudella pojoja kertyi lähes piste per peli -tahdilla.

Vammat ovat seuranneet Bertuzzia viime kaudet, sillä 2020-luvulla väliin on jäänyt tähän mennessä yhteensä 92 kamppailua. Osittain poisjääntejä on selittänyt myös työteliään laiturin haluttomuus ottaa koronarokotetta.