Jesse Puljujärven kauan odotettu siirto pois Edmonton Oilersista on vahvistusta vaille valmiina, väittää sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli.

Toimittajan mukaan Oilers aikoo odottaa siirron kanssa sinne saakka, että se voi aktivoida hyökkääjä Kailer Yamamoton takaisin pelaavaan kokoonpanoon pitkäaikaisloukkaantuneiden LTIR-listalta. Yamamoto on nähty viimeksi kokoonpanossa 11. tammikuuta.

Vaikean kauden pelanneen Puljujärven nykyinen sopimus umpeutuu kesällä, jolloin suomalaisesta on tulossa rajoitettu vapaa agentti. Oilersin ei uskota tarjoavan uutta sopimusta entiselle kärkivaraukselleen, mistä johtuen miehen kauppaaminen palkkakattotilan tekemiseksi vaikuttaakin juuri nyt ainoalta mahdolliselta ratkaisulta Oilersin kannalta katsottuna.

Seravalli ei kertonut tarkemmin, minkä seuran kanssa Oilers on mahdollisen Puljujärvi-treidin neuvotellut.