Vancouver Canucksin hyökkääjä Brock Boeser, 25, on yksi todennäköisimmistä NHL:n siirtorajalla joukkuetta vaihtavista pelaajista. Canucks antoi joulukuussa Boeserin agentille Ben Hankinsonille luvan neuvotella NHL-seurojen kanssa mahdollisesta siirrosta.

Hankinson paljasti tällä viikolla kanadalaiselle Postmedia-lehdelle käyneensä New Jersey Devilsin ja Minnesota Wildin kanssa neuvotteluja suojattiinsa liittyen. Hankinsonin tavoitteena on luultavasti kiihdyttää poikkeuksellisen suorilla kommenteillaan Canucksin menettelytapaa Boeserin suhteen.

Wildilla voi olla kilpajuoksussa pieni etu, sillä Boeser on kotoisin Burnsvillestä, joka on vain 15 minuutin ajomatkan päästä Minneapolisista ja 30 minuutin ajomatkan päästä Wildin kotiareenasta.

Postmedian tietojen mukaan Wildin kohdalla haasteita voi tuottaa se, että joukkue haluaa Canucksin ottavan osan Boeserin palkasta omalle kontolleen. Canucks ei ole lähtökohtaisesti valmis tähän.

Boeser tienaa ylimitoitettua 6,65 miljoonan dollarin palkkaa vielä vuoteen 2025 asti. Jenkkitykki on tehnyt tällä kaudella 42 ottelussa tehopisteet 9+21=30.