Minnesota Wild on tunnettu vuosikaudet yhtenä NHL:n harmaimmista organisaatioista.

Kuluvalla kaudella duunarikiekkoa pelaavasta joukkueesta on silti erottunut edukseen kaksikko Kirill Kaprizov ja Mats Zuccarello. Ismo Lehkonen näkee kaksikon saaneen Wildissa harvinaisen erityisluvan.

– Kaprizov saa pelata omanlaistaan jääkiekkoa. Se on Zuccarellon kanssa sellainen parivaljakko, jolla on lisenssi pelata artistijääkiekkoa. Muut yritetään painaa siihen duunarijääkiekkoon. Kaprizov on löytänyt Zuccarellon kanssa tosi hyvän kemian, ja ne tekee ihan poikkeuksellisia voittavia ratkaisuja, Lehkonen kehaisee Kalju Corner -podcastissa.

Venäläis-norjalainen kaksikko on Wildin nipusta ainoa, joka pelaa yli piste per peli -kiekkoa. Wild on tällä hetkellä pisteen erolla Keskisen divisioonan kolmospaikalla Colorado Avalanchen edellä.