Yksi suurimmista Minnesota Wildiin liittyvistä puheenaiheista on se, mitä Matt Dumban kanssa tehdään. Joukkueen peli kulkee, mutta tähtipakin umpeutuvaan sopimukseen ei olla saamassa jatkoa.

Wildin sisäpiiritoimittaja Michael Russon mukaan kyselijöitä Dumban perään riittää. Edmonton Oilers ja Ottawa Senators ovat tiettävästi kiinnostuneita 28-vuotiaan kanadalaisen palveluksista. Senators-GM Pierre Dorion on ollut skouttaamassa Wildin ottelua.

Ostavilta tahoilta on mitä todennäköisimmin vaikea saada saman tason paikkaajaa tilalle, minkä vuoksi katseet kohdistettaneen muualle. Wild onkin nyt yhdistetty toiseen pelaajamarkkinoiden kuumaan perunaan, Jakob Chychruniin.

Arizona Coyotesin varakapteeni toisi mukanaan Dumban kuuden miljoonan dollarin palkkaan verrattuna 1,4 miljoonan dollarin huojennuksen palkkakattotilanteeseen, ja sopimus jatkuu vuoteen 2025 asti. Hieman alavireisemmän viime kauden jälkeen Chychrun on tervehdyttyään johtanut takalinjoja 26 ottelun tehopisteillään 5+16=21.