Regina Patsin hyökkääjä Connor Bedard tekee tällä hetkellä niin hurjaa jälkeä, ettei tulevan kesän NHL-ykkösvarauksesta ole mitään epäselvyyttä.

Vasta 17-vuotias kanadalainen oli alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa omaa luokkaansa, kun hän voitti pistepörssin ylivoimaisella tavalla. Samalla Kanadan kultaan johdattanut hyökkääjä valittiin turnauksen arvokkaimmiksi pelaajaksi sekä tähdistökentälliseen.

MM-kisojen pistetahti ei ole hiljentynyt lainkaan, sillä kolmeen viime otteluun Bedard on paukuttanut peräti 13 (9+4) tehopistettä. Junioriliiga WHL:n pistepörssissä kanadalainen on omissa oloissaan, vaikka hän oli MM-kisojen vuoksi sivussa noin kolme viikkoa. Tähän mennessä kautta Bedard on esiintynyt 31 ottelussa tehopistein 36+41=77, joten hän on yli 140 tehopisteen tahdissa.

Viime kaudella NHL-lupaus saalisti 62 ottelussa 100 tehopistettä.

BarDown

@BarDown
9 goals in 8 periods since coming back from the World Juniors?✅

30 game point streak?✅

Connor Bedard is only getting better🤯

(🎥: @WHLPats)