Mikko Rantasen tähdittämä Colorado Avalanche on kärsinyt kuluvalla kaudella ennennäkemättömästä loukkaantumissumasta, minkä lisäksi mitat täyttävän kakkossentterin puute on näkynyt karusti joukkueen hyökkäyspään tehoissa.

Avalanchen tiedetään tarkkailevan tällä hetkellä siirtomarkkinoilla useampaa pelaajaa kakkossentterin rooliin. Yksi potentiaalisimmista lienee Vancouver Canucksin Bo Horvat. Kimmo Timonen nostaa Kimanttia-podcastissa todennäköisimmäksi vaihtonappulaksi viime kevään pudotuspeleissä sivussa olleen taiturimaisen puolustaja Samuel Girardin.

– Jos katsotaan Coloradon pakistoa, niin siinä on Devon Toews ja Cale Makar. Ne voi pelata niin paljon kuin haluaa. Makar pelasi yhdessä pelissä yli 33 minuuttia. Kun Bowen Byram tulee takaisin, niin pannaan se Josh Mansonin pariksi. Sitten sinne jää Erik Johnson ja kuka tahansa. Niillä on varaa treidata Sam Girard kakkossentteriin, Timonen laskeskelee.

Voit kuunnella lännen joukkueita käsittelevän tuoreimman Kimanttia-jakson täältä.