Shane Wrightista ja Olen Zellwegeristä pulitettiin jo aiemmin kuluvalla viikolla melkoinen vastine, mutta nyt jo kolmas nuorten maailmanmestari on siirretty Kanadan junioriliigoissa. Nyt myös Dylan Guentherin oikeudet ovat treidattu.

Guentherista, 15-vuotiaasta kahdeksannen kierroksen WHL-varaus Jordan Ramsaystä ja kahdeksannen kierroksen varausvuorosta maksettiin 15-vuotias viidennen kierroksen varaus Koji Gibson, ykkös- ja kakkoskierroksen varausvuorot sekä viisi keskikierrosten varausvuoroa.

Täysipäiväisenä NHL-pelaajana Guenther on yllättävä kohde näin kovalle panostukselle WHL:ssä. 23 ottelussa tehopisteet 3+8=11 Arizona Coyotesissa kerännyt 19-vuotias hyökkääjä olisi nyt junioreihin siirtyessään yhä mahdollinen Calder-äänestyksen kohde ensi kaudella.

AHL:ään Guentheria ei voida Kanadan junioriliigojen kattojärjestö CHL:n kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen vuoksi vielä tässä iässä lähettää.