Shane Wrightin luultiin jo siirtyvän London Knightsiin, mutta toisin kävi. Junioritähden uusi joukkue on Windsor Spitfires.

Wrightista ja ehdollisesta 14. kierroksen varausvuorosta pulitettiin kaksi pelaajaa ja seitsemän 2.-6. kierroksen varausvuoroa. Yhtenä pelaajana Kingston Frontenacs sai toisen ja kolmannen kierroksen paikkeille ensi kesän draftissa arvioidun NHL-lupaus Ethan Miedeman.

Seattle Kraken ei ole päästänyt Wrightia junioreihin syyskaudella, sillä se ei pitänyt Frontenacsiä hyvänä kehityspaikkana kanadalaishyökkääjälleen. Kahdeksan ottelua NHL:ssä ja viisi ottelua kuntoutusjaksolla AHL:n Coachella Firebirdsin riveissä pelannut 18-vuotias sentteri johti kapteenina Kanadan vuoden 2023 nuorten MM-kultaan.

Wright on siirretty välittömästi OHL:ssä pelaavan Spitfiresin kokoonpanoon.