Ukrainan alle 25-vuotiaiden maajoukkuemaalivahti Savva Serdiuk ei katso hyvällä sitä, että Aleksandr Ovetshkin saa pelata rauhassa NHL:ssä.

Ukrainalaispelaaja on itse parhaillaan Kanadassa, jossa Ukrainan U25-maajoukkue on pelannut hyväntekeväisyysotteluita. Joukkue oli viikonloppuna myös Winnipeg Jetsin vieraana ottelussa Vancouver Canucksia vastaan.

Ottelun yhteydessä Serdiuk kertoi Sportsnetille oman mielipiteensä Ovetshkinista.

– En pidä Alex Ovetshkinista ja ystäväni tuntevat samoin. En pidä hänestä, koska hän tukee sotaa. Se on varmaa. Hän tukee (Vladimir) Putinia, ja se on kauheaa. En ymmärrä, miksi hän pelaa NHL:ssä, ukrainalainen hämmästelee samalla kuin osa kuvailee asiaa jopa painokelvottomin sanoin.

Vaikka Ovetshkin tunnetaan Putinin tukijana, niin NHL ei ole koskaan reagoinut asiaan mitenkään. NHL on tälläkin kaudella hehkuttanut venäläishyökkääjän otteita useampaan otteeseen.

Washington Capitalsin hyökkääjä on pitänyt myös pitkään Instagramin profiilikuvanaan kuvaa, jossa hän poseeraa yhdessä Putinin kanssa. Kesällä Ovetshkin oli yhteiskuvassa myös Junarmija-armeijan (Venäjän nuorten armeija) nokkamiehen Nikita Nagornyin kanssa. Kyseinen kuva herätti paljon pahennusta.