Vancouver Canucksin ja hyökkääjä Brock Boeserin tiet eroavat mitä todennäköisimmin tämän kauden aikana. Canucks antoi joulukuussa Boeserin agentille Ben Hankinsonille luvan neuvotella muiden NHL-seurojen kanssa suojattinsa siirrosta.

Vancouver Hockey Insider -sivuston toimittaja Rob Simpson raportoi viikonloppuna, että Minnesota Wild on käynyt Hankinsonin kanssa neuvotteluja Boeseriin kauppaamiseen liittyen.

Boeser on kotoisin Burnsvillestä, joka on vain 15 minuutin ajomatkan päästä Minneapolisissa ja 30 minuutin ajomatkan päästä Wildin kotiareenasta. Simpsonin tapauksesta perillä olevien lähteiden mukaan Boeser ei pidä kotikaupunkinsa NHL-seuran edustamisesta tulevia paineita ongelmana.

Boeserin kauppaaminen ei kuitenkaan tule olemaan helppo tehtävä Canucksille, sillä jenkkihyökkääjä tienaa ylimitoitettua 6,65 miljoonan dollarin palkkaa vielä vuoteen 2025 asti. Boeser on tehnyt tällä kaudella 31 ottelussa tehopisteet 7+15=22.