Siirtohuhut New York Rangersin Alexis Lafrenièren ympärillä saivat lisäpontta NHL:n entisen ykkösvarauksen tiputtua viime viikolla kokonaan ulos joukkueensa pelaavasta kokoonpanosta.

Huhut Lafrenièren ja päävalmentaja Gerard Gallantin tulehtuneista väleistä olivat omiaan heittämään bensaa huhumyllyyn, jonka mukaan Rangers olisi valmis kauppaamaan supertalentin vaihdossa valmiiseen NHL-tason tähtipelaajaan.

Gallantin tuoreet lausunnot hillitsevät kuitenkin suurimpia huhuja.

– Laffy on 21-vuotias. Hänellä on yhä paljon aikaa kehittyä. Joistakin nuorista pelaajista tulee isoja tähtiä välittömästi. Pelaajista kuten Sidney Crosby. Minulla ei ole ongelmia Laffyn kanssa. Olemme iloisia hänen kehityksestään. Hänestä tulee vielä hyvä pelaaja NHL:ään, Galant kommentoi siirtohuhuja Le Journal de Montrealille.

– Sinun on kysyttävä häneltä, minkä tyyppinen pelaaja hän haluaa olla. Hän haluaisi varmasti tehdä 50 maalia kaudessa ja se saattaa vielä tapahtuakin, mutta ei tällä kaudella. Luotan siihen, että hänestä kehittyy vielä erittäin hyvä pelaaja, Gallant povaa.

Lafrenière on pelannut kuluvalla kaudella 39 ottelua tehoin 5+12=17.