Pittsburgh Penguinsin Kasperi Kapanen on ollut NHL:ssä viime aikoina hienossa pisteliidossa, ja suomalainen nousi NHL:ssä pisteille myös maanantaiyönä. Hyökkääjä saalisti yhden syöttöpisteen, kun Pens taipui 2-3-tappioon Carolina Hurricanesin käsittelyssä.

Katsomokomennuksiakin kokenut suomalainen on iskenyt tällä kaudella 22 pelissä tehot 5+8=13, mutta näistä yli puolet, eli 4+4=8 on syntynyt vain kahdeksassa edellisessä ottelussa.

Vire on ollut nousujohteinen, mutta Pens-luotsi Mike Sullivan odottaa suomalaiselta silti enemmän.

– Palatessaan kokoonpanoon hän pelasi todella kovaa, hyödynsi nopeuttaan ja sai kiekkoja maalille. Parissa viime ottelussa hän ei ole ollut yhtä näkyvä näissä asioissa, Sullivan sanoi NHL:n nettisivujen jutun mukaan viikonloppuna.

Vastuuta on irronnut aika vuoristoratamaisesti. Yöllä hän pelasi 13 minuuttia, viikonlopun Florida Panthers -pelissä peliaikaa tuli vain vajaat yhdeksän minuuttia.

– Haluaisimme hänen pelaavan vahvaa ja vauhdikasta peliä päädystä päätyyn. Silloin kun hän tekee niin, hän on meille selvä laatupelaaja. Haluamme häneltä tietynlaista sitkeyttä, joka auttaa häntä parhaimpaansa, Sullivan mietti.