Philadelphia Flyersin paidassa viime kaudella NHL:n peräkkäisten ottelun teräsmiesputkea jahdannut Keith Yandle laukoo varsin kovaa tekstiä joukkueen nykyisestä päävalmentaja John Tortorellasta.

Tortorella päätti heittää joukkueensa parhaan maalintekijä Kevin Hayesin katsomoon Flyersin edellisessä ottelussa. Tämä ei mene uransa päättäneen konkaripuolustajan tajuntaan.

– Heräsin hieman masentaviin uutisiin siitä, ettei Hayes ole kokoonpanossa. Tämä ei mene tajuntaani, Hayes aloittaa Instagram-tilillään.

– Tämä kaveri on joukkueensa paras maalintekijä ja seurassa pelanneena tiedän, minkälainen merkitys hänellä on pukukopissa ja tiedän sen johtajuuden ja innon, jonka hän tuo koppiin.

– Ehkä valmentaja haluaa antaa toiminnallaan jonkinlaisen viestin, mutta on vaikea nähdä, mikä tuo viesti on. Olen katsonut paljon heidän pelejään kuluvalla kaudella ja näyttää siltä, että joukkueen valmennus on päihitetty vastustajan valmennuksen toimesta useaan kertaan.

– Useissa otteluissa joukkue olisi hyvin voinut voittaa valmennuksen toisenlaisilla päätöksillä. Valmennuksen ratkaisut ovat maksaneet heille useita voittoja. Ehkä hänen pitäisi seuraavaksi passittaa itsensä katsomoon, Yandle lataa.

Kauden 32 ottelustaan vain 10 voittoa kerännyt Flyers on pudonnut jo yhdeksän pisteen päähän idän viimeisestä pudotuspelipaikasta.