NHL:ssä seitsemän pisteen päähän idän viimeisestä pudotuspelipaikasta luisunut Ottawa Senators on saamassa riveihinsä todellisen jättivahvistuksen.

Alkukaudesta olkapäänsä loukannut nuori tähtihyökkääjä Josh Norris on palannut joukkueensa harjoitusvahvuuteen ja 23-vuotiaan sentterin on jo nähty luistelevan joukkueensa harjoituksissa ilman kontaktit kieltävää pelipaitaa.

Norrisin kauden arvioitiin aluksi olevan kokonaan ohi marraskuun alussa tulleen vamman vuoksi. Nuorukaisen vamma ei kuitenkaan vaadi leikkaushoitoa, minkä vuoksi hyökkääjä palannee pelaavaan kokoonpanoon jo lähiaikoina.

Senators on napannut viimeisestä kymmenestä ottelustaan seitsemän voittoa, minkä myötä joukkueen jo kuopatuilta näyttäneet haaveet pudotuspelipaikasta ovat jälleen heräämässä. Norrisin nopea paluu auttaisi joukkueen pudotuspelijahtia selvästi, iskihän mies viime kaudella pelaamissaan 66 ottelussa komeat 35 maalia ja 55 tehopistettä.