Zdeno Chara kertoi hiljattain Boston Bruinsin syttyneen täysin uudella tavalla Stanley Cup -taistoon Vancouver Canucksia vastaan nähdessään joukkueen harjoittelevan mestaruusjuhlia. Kyseiseen ryhmään kuulunut Kevin Bieksa on Hockey Night in Canadan lähetyksessä tuominnut jättikokoisen slovakialaisen ulostulon yhtenä tyhmimmistä koskaan kuulemistaan asioista.

— En usko, että minun täytyy käyttää paljoa aikaa selittääkseni, että näin ei tapahtunut, sillä logistisesti se on mahdotonta, Bieksa aloittaa. Ajatellessa Stanley Cup -finaaleita seuraavan median määrää ja sitä kilpailuhenkisyyttä, jolla yritetään löytää juttuaihetta, jota muut eivät ole löytäneet, selvästi joku olisi raportoinut siitä kameran kanssa.

Bieksan mukaan Charakin on hieman lieventänyt lausumuksiaan sanoen, että joukkue kuuli Canucksin harjoitelleen Stanley Cupin juhlimista. Kanadalaisen ex-puolustajan mukaan Boston Bruins -ikonin kommentit saattoivat joukkueen johtopelaajat turhaan huonoon valoon.

— Tässä puhutaan kolmesta Hall of Fame -pelaajasta (Henrik Sedin, Daniel Sedin ja Roberto Luongo) sekä Manny Malhotrasta, Dan Hamhuisista ja minusta itsestäni. Olen pettynyt kuullessani Charan kaltaisen ihmisen uskovan, että sallisimme moisen tapahtuvan puhumattakaan osallistumisesta siihen.

— Sitä odottaisi enemmän, ja ehkä vähän enemmän keskinäistä kunnioitusta, ettei hän toistaisi meitä niin loukkaavaa tarinaa ilman faktojen tarkistamista tai minkään näkemistä itse.

LUE MYÖS: Zdeno Chara paljastaa: yksi vastustajan outo tempaus sytytti Bostonin finaaleissa hurjaan raivoon