Perinteiseen tapaan vuodenvaihteessa pelattavien alle 20-vuotiaiden MM-kisojen ennakkosuosikki ja kisaisäntä Kanada kasaa jälleen timanttista kisajoukkuetta.

Kisojen mielenkiintoisin pelaaja on tulevan vuoden varmana NHL-ykkösvarauksena pidetty Connor Bedard, mutta tähtiloistoa ei puutu myöskään Bedardin jälkeen. Seattle Kraken vahvisti torstaina lainaavansa kesän ykkösvarauksensa Shane Wrightin Kanadan nuorten maajoukkueen matkaan tuleviin MM-kisoihin. Wright lähtee välittömästi mukaan nikkareiden MM-leirille.

Myös Wrightista, 18, povailtiin alunperin oman varausluokkansa ykkösnimeä. Superlupaus tipahti kuitenkin lopulta neljännellä vuorolla varanneen Krakenin syliin. Wright on pelannut kuluvan kauden aikana kahdeksan NHL-ottelua tehoin 1+1. AHL:ssä Wright on iskenyt viidessä pelissä neljä maalia.

Wright kipparoi Kanadan alle 18-vuotiaiden MM-kultaan vuonna 2021 ja iski tuolloin viidessä pelissä hurjat 14 tehopistettä.

Seattle Kraken PR

@SeattleKrakenPR
The #SeaKraken have loaned F Shane Wright to Team Canada for the IIHF World Junior Championship.