Itävallasta on noussut lyhyen ajan sisään poikkeuksellisesti kaksi huippuluokan lupausta. Marco Rossi ja Marco Kasper varattiin molemmat top 10:ssä NHL-draftissa, ja David Reinbacher voi yltää ensi kesänä samaan saavutukseen.

Reinbacher nousi EHC Klotenin kanssa täksi kaudeksi Sveitsin pääsarja NL:ään. Siirtymä on tapahtunut sujuvasti, ja 26 ottelussa 18-vuotias puolustaja on kerännyt tehopisteet 2+11=13 ollen joukkueensa tehokkain pelipaikallaan.

The Athleticin listoilla Reinbacher on sijalla 9 vuoden 2023 draft-lupauksista. Hänestä tulisi Rossin, Kasperin, Thomas Vanekin ja Michael Grabnerin ohella Itävallan kiekkohistorian viides ykköskierroksen NHL-varaus. Itävallasta on kautta aikojen varattu vain kolme puolustajaa NHL:ään, eikä ketään ole aiemmin valittu kahden ensimmäisen kierroksen aikana.