Pittsburgh Penguinsin Kris Letangin terveydentilasta on tipahtanut loistavia uutisia.

Vain 10 päivää sitten aivoinfarktin saanut tähtipuolustaja palasi torstaina joukkueensa täysipainoiseen harjoitusvahtuuteen. Letang, 35, on ollut sivussa Penguinsin neljästä viimeisestä ottelusta. Mies harjoitteli jo ennen joukkueharjoituksiin paluuta yksin.

– Infarkti on pelottava sana. Olen onnekas henkilökunnastamme. Tiedän olevani hyvissä käsissä. Onnekseni nämä asiat ovat hoituneet itsestään ja voin palata normaaliin elämään. Tiedostan samalla vaarat. Tiedän kaiken. Olen varmistanut, että ymmärrän riskin jonka otan. Jos sellaista ei ole, jatkan pelaamista, Letang kommentoi NHL:n virallisilla kotisivuilla.

Kolminkertainen Stanley Cup -voittaja on pelannut kuluvalla kaudella 21 ottelua tehoin 1+11=12. Letang solmi Penguinsin kanssa kesällä peräti kuusivuotisen jatkosopimuksen, joka takaa konkarille keskimäärin 6,1 miljoonan dollarin vuositienestit.