Winnipeg Jetsin tähtipuolustaja Josh Morrissey on aloittanut kuluvan NHL-kauden erittäin vahvasti.

27-vuotias Morrissey on viimeistellyt 24 pelaamaansa otteluun komeat tehopisteet 5+22=27. Hän on Jetsin paras pistemies ja löytyy koko NHL:n puolustajien pistepörssistä sijalta neljä.

Parhaillaan Morrissey pelaa NHL-uransa tehokkainta lätkää. Nykyisellä pistetahdillaan mies olisi rikkomassa runkosarjassa peräti 90 tehopisteen rajapyykin. Hänen nykyinen yhden kauden piste-ennätyksensä on peräisin viime kaudelta, jolloin 79 otteluun syntyivät tehopisteet 12+25=37. Kyseinen ennätys on kohta jo paperia.

Jets varasi Morrisseyn kesän 2013 varaustilaisuudessa ykköskierroksen 13. pelaajana. NHL-urallaan Morrissey on pelannut kaikkiaan 447 runkosarjaottelua tehopistein 45+148=193 sekä 34 pudotuspeliä pistein 2+7.