Montreal Canadiens saanut siirtotarjoukseen seuraan kesällä Calgary Flamesistä hankitusta Sean Monahanista.

BPM Sportsin Max Trumanin mukaan yksi NHL-seura olisi tehnyt treiditarjouksen 6,375 miljoonaa dollaria tästä kaudesta tienaavasta 28-vuotiaasta. Canadiens on kuitenkin torpannut siirron. Ainakin kuumeisesti uutta kakkossentteriä metsästävän Colorado Avalanchen on kerrottu aiemmin olevan Monahanin kintereillä.

Viimeistä sopimusvuottaan pelaavan Monahan on parhaillaan yli 50 tehopisteen tahdissa, mikä olisi hyökkääjälle kovin pistesaalis sitten kauden 2018-19, jolloin kanadalainen nakutti runkosarjassa komeat 82 tehopinnaa.

Canadiensin uskottiin alunperin hankkivan Monahanin tarkoituksenaan kaupata viimeistä sopimusvuottaan pelaava hyökkääjä toisaalle NHL:n siirtotakarajalla. Miehen odotuksia tehokkaammat otteet ovat kuitenkin tiettävästi saaneet seurajohdon harkitsemaan kauppaamisen sijaan pitkän jatkosopimuksen tarjoamista pelaajalle.