Columbus Blue Jacketsin kausi NHL:ssä lässähti alkukauden tappioputken sekä kärkimiesten loukkaantumisten myötä pannukakuksi jo runkosarjan alkumetreillä.

Tällä hetkellä GM Jarmo Kekäläisen mietteissä lieneekin ainoastaan tehdä joukkueestaan mahdollisimman vahva tulevia vuosia ajatellen. The Hockey Writersin William Espyn mielestä Blue Jacketsin kokoonpano huutaa esimerkiksi yhtä kookasta alempien ketjujen sentteriä. Toimittajalla onkin valmiina treidiehdotus, jossa toisena osapuolena toimisi St. Louis Blues.

– Jokaisella joukkueella on pelaajia, jotka ovat alisuorittaneet ja joille maisemanvaihdos tekisi hyvää. Emil Bemström heitettiin Blue Jacketsista farmiin. Bluesin Logan Brown taas ei ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa Bluesissa.

– Yksi Blue Jacketsin kipeästi kaipaama asia, johon Brown toisi parannusta, on koko. Joukkueessa ei ole ainuttakaan Brownia (198 cm) kookkaampaa pelaajaa. Vaikka pelkkä koko ei tee sinusta NHL-pelaajaa, Brown toisi mukanaan myös puolustuspään osaamista ja voisi olla sopiva kolmosketjun sentteri tulevia vuosia silmällä pitäen. Brown kolmosessa ja Sean Kuraly nelosen keskellä toisi Blue Jacketsille kaivattua syvyyttä keskikaistalle, Espy näkee.

Isokokoinen Brown on Bluesin 1. kierroksen 11. varaus kesältä 2016. 24-vuotias jenkki on pelannut urallaan 74 NHL-ottelua tehoin 5+15=20.