NHL:n tulikuumin joukkue, New Jersey Devils kasvatti voittoputkensa perjantain vastaisena jo 11 ottelun mittaiseksi Toronto Maple Leafsin kustannuksella. Joukkue voitti jatkoajalla maalein 3-2.

Itäisessä konferenssissa toiseksi eniten pisteitä kerännyt – 17 ottelusta 28 kappaletta – Devils on kärsinyt edellisen tappion kolme viikkoa sitten 25. lokakuuta Washington Capitalsin käsittelyssä.

Kuten arvata saattaa, on putki todellinen harvinaisuus. NHL:n nettisivuilla kerrottiin, että Devils on kyennyt yhtä pitkään voittoputkeen viimeksi kaudella 2005-06. Seuraennätys on puolestaan 13 peräkkäistä voittoa kaudelta 2000-01.

– Olemme hyvä, todella hyvä joukkue. Luotamme toisiimme ja pelaamme todella hyvää jääkiekkoa. Meitä vastaan ei ole helppoa, Torontoa vastaan yhden maalin tehnyt Nico Hischier kommentoi.

Sveitsiläinen sanoi, että voittoputki vain ruokkii parantamaan otteita koko joukkueessa.

– Kuinka hauskaa onkaan tulla kaukaloon ja tehdä töitä yksityiskohtien parissa. Voittaminen tekee työstä helpompaa. Sitä haluaa vain olla parempi, koska voittaminen on aika kiva tunne, hyökkääjä hymyili.