Boston Bruins on ollut NHL:n alkukauden kotipeleissään sanan varsinaisessa merkityksessä pysäyttämätön. Tilillä on yhdeksän ottelua ja yhdeksän voittoa, ja kaiken kruunuksi huikealla maalierolls 36-16.

Maanantaiyönä joukkueen maagisen kotipelikunnon sai kokea Vancouver Canucks, joka taipui maalein 2-5.

Kuten olettaa saattaa, on Bruinsin kotivoittoputki on historiallisen kova NHL:n historiassa.

NHL Public Relations

@PR_NHL
It’s not often you can achieve a franchise first when you’re nearly 100 years old, but here the @NHLBruins are with a 9-0-0 record on home ice.

#NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…

Parempaan kautta NHL:n historiassa ovat pystyneet kauden alusta laskettuna vain Florida Panthers viime kaudella sekä Chicago Blackhawks, Montreal Canadiens ja Ottawa Senators.

Nämä joukkueet ovat kyenneet tarunhohtoisessa huimiin 11 ja kymmenen ottelun putkiin. Habsin tempusta ei ole kovin pitkä aika Panthersin tavoin, kun tuo putki syntyi syksyllä 2016.

– Tuo kertoo siitä, että kykenemme voittamaan pelejä monin eri tavoin. Meiltä löytyy johtajuutta, eikä pelaajia ja heidän sitoutumista voi kehua liikaa, Bruinsin päävalmentaja Jim Montgomery sanoi NHL:n nettisivuilla.

Boston pääsee yrittämään putken kasvatusta seuraavan kerran vasta perjantaiyönä, jolloin se kohtaa seuraavassa matsissaan kotona Philadelphia Flyersin.